Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

"Geyve Afet Bölgesi ilan edilmeli"
Çarşamba, 11 Haziran 2014 12:42

Odamız Başkanı İsmail Bulur; Geyve'de sel felaketine uğrayan esnaf ve vatandaşların perişan olduğunu, bu zor ve sıkıntılı süreçten kurtulmak için "Acilen Geyve Afet Bölgesi ilan edilmelidir" dedi.

"Öncelikle Geyve'de meydana gelen sel baskını nedeniyle halkımıza ve esnafımıza büyük geçmiş olsun. İlçemizde yaşanan sel felaketinden dolayı esnaf ve vatandaşlarımız büyük sıkıntı içindedir. Selin en fazla etkili olduğu Tepecikler Mahallesi'nde evlerini ve işyerlerini su basan vatandaşlarımız eşyalarını kullanamayacak şekilde kaybetmiştir.

Halkımız ve esnafımız selden dolayı çok büyük maddi zarara uğramıştır. Bu zararın karşılanması, devletin koruyucu ve kucaklayıcı kollarının Geyve'ye uzanması şarttır. Bunun için Geyve'nin acilen afet bölgesi ilan edilmesi gerekmektedir.

Bu arada zarara uğrayan esnaflarımız çektikleri fotoğrafları, yazı ile birlikte en kısa zamanda odamıza müracaat etmelerini rica ederim".

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...