Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

"İlçemizde Yaşanılan Sel Felaketi nedeniyle, SESOB Başkanımız Hasan Alişan ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.".
Çarşamba, 11 Haziran 2014 12:59

İlçemizde yaşanılan sel felaketi nedeniyle, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Hasan Alişan ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

SESOB Başkanı Hasan Alişan, Muhittin Kılıç (Başk. Yard.), İlyas Balcı (Yön. Kur. Üyesi.), İsmet Öztürk ( Akyazı Manifaturacılar Odası Başk. ), Cezmi Candemir (Sıhhi Tesisatçılar odası Başk.), Nurcan Akar (Demirciler ve Tornacılar Odası Başk.) oluşan heyet önce Odamızı daha sonra İlçemiz Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Aykut Yurt’u ziyaret etti.

Konuklarını Odamız Başkanı İsmail Bulur ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz kapıda karşıladılar.

Başkanımız İsmail BULUR ;Geyve İlçesinde yaşanılan sel felaketi ile ilgili kısa bilgiler verdi. Birlikte, selden etkilenen vatandaşların evleri ve iş yerleri ziyaret edildi. Başkan Hasan Alişan ve beraberindekiler, selde hayatını kaybeden Taner Yaman’ın cenaze namazına katılarak, taziyelerini sundu.


 

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...