Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

"OLDUĞUNDA ÖDE KREDİSİ"
Salı, 17 Haziran 2014 06:10

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz ile Akbank T.A.Ş. arasında üyelerimize yönelik,ihtiyaç duydukları finansman için rahatça geri ödeme imkanı sağlayan “Olduğunda Öde Kredisi” ve bankacılık işlemlerinde çeşitli avantajlar içeren Esnaf Destek Paketi” adı altında esnaf ve sanatkarlarımızın ticari hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik işbirliği protokolü imzalanmıştır.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliklerine yönelik yapılan işbirliği protokollerinde yer alan esnafa özel "Olduğunda Öde Kredisi" ile oda üyelerine 12 ay vadeye kadar kredi imkanı ve 1 yıl içinde istenilen zaman ve tutarda geri ödeme seçeneği sunuluyor. Akbank, esnafa krediyi bugün alıp, parası olduğunda geri ödeme imkanı sağlıyor. Bunu yaparken müşteriler faiz oranı değişikliklerinden de etkilenmiyor.Böylelikle, kredi esnafın hayatını kolaylaştırarak işlerine destek oluyor.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...