Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

Odamızdan çay fiyatlarıyla ilgili bilgilendirme
Cuma, 01 Ağustos 2014 19:41

Oda Başkanımızdan bilgilendirme. Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Bulur, Geyve'deki çay ve meşrubat fiyatlarıyla ilgili basın açıklamasında bulundu.

 


Başkanımızın basın açıklaması şöyle;

Sayın Belediye Başkanı 01 Ağustos 2014 tarihinde yapmış olduğu beyanatta çay fiyatının 0,75 kuruş, diğer meşrubatların 1,50 TL’ye çıkarılmasına Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne itirazda bulunmaktadır.

Çay ve Meşrubat Fiyatları Tarifesi; 05 Mart 2014 ve 07 Sayılı Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin toplantısında görüşülerek onaylanmıştır. 14 Mart 2014 tarihinde Geyve Belediye Başkanlığı’na ve Geyve Kaymakamlığı’na Fiyat Tarifeleri ile ilgili bilgi verilmiştir. Aradan 5 ay geçmesine rağmen herhangi bir itiraz da bulunulmayıp itiraz süresi geçmiş olup fiyat tarifesi onaylanmış ve yürürlüğe girmiştir. Geyve İlçesi sınırlarında Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin vermiş olduğu Fiyat Tarifesi geçerlidir. Yaklaşık dört buçuk yıldır çay fiyatları 0,50 kuruştur. Artan maliyetler asgari %70 olup, yapılan zam ise %50 oranındadır.

Geyve Belediyesi'nin suyun tonunu 1 Liradan 2,50 Liraya çıkardığı, inşaat harçları ve diğer harçların %400 arttığı bir dönemde çay ve meşrubat fiyatlarının %50 artışı makul seviyededir.

Kamuoyunun bilgilerine…

 

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...