Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

İlçemizde meydana gelen Sel Felaketinden Dolayı Mağdur olan Esnaflarımızla değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Cuma, 08 Ağustos 2014 08:19

Selde zarar gören 18 esnafımızın Geyve Kaymakamlığı'na yapılan dilekçe ve görüntülerinden oluşan başvuruya Sakarya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD)'dan  olumsuz cevap geldi.

 

6 Haziran 2014 günü Geyve'de meydana gelen sel felaketinde zarar görüp Odamıza başvuran 18 esnafa AFAD zararlarının karşılanmasının yasa gereği mümkün olmadığını, sigorta şirketleri aracılığı ile tazmini yoluna gidilmesi veya Kaymakamlıkca değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

Bunun üzerine mağdur esnaflarımız Odamız Başkanı İsmail Bulur'un ev sahipliğinde bir araya geldi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası binamızda toplanan mağdur esnaflarımız durum değerlendirmesi yaparak zararlarının karşılanması için harekete geçti.

Sel mağduru esnaflarımız avukat aracılığı ile Karaçay Deresi'nin taşmasına ve zarara sebep olan Islah Projesi'nin sorumlularını ve ihmali olanları mahkemeye vererek zararlarının tazmin edilmesi yoluna gidiyor.

Sakarya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ' dan gelen yazı için tıklayınız.


 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...