Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

SESOB BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI
Cuma, 19 Aralık 2014 14:31

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin 2014 yılı 2. Olağan Başkanlar Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.SESOB Başkanlar Kurulu’nun bu dönem ki toplantısı, “İlhan Tan Tesisi”n  de yapıldı. Başkanlar Kurulu Toplantısına; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Bşhr. Bl. Gnl. Skr. Yr. Ayhan Kardan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, SESOB Başkanı Hasan Alişan, SESOB Gnl. Skr. Oktay Albayrak, İlçelerin Esnaf Odası Başkanları, İlçelerin Kredi Kooperatif başkanları, üyeler katıldı.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Hasan Alişan toplantı öncesindeki kısa açıklamasında şu bilgileri verdi:

“SESOB’a bağlı meslek odalarının, her yıl kanunen başkanlar kurulu toplantısı yapılır. İstişare mahiyetinde. Meslek odalarının çalışmaları, meslek odalarının karşı karşıya aldığı sorunların tartışıldığı, çözüm yollarının aranacağı bir istişare toplantısı. Üyelerin faaliyetleri, odaların yapmak istedikleri ve sorunlarını bizlere aktarıyorlar, bizler de çözüm arıyoruz. Bu toplantılarda genelde sorunlar yerel yönetimlerle ilgili.Büyükşehir belediye Başkanımız bu toplantılara genelde katılır. Sorunları dinler, çözüm getirir. Çözülemiyorsa, neden çözülemediğini açıklar. Kendilerinden bilgi alırız. İyi bir dayanışma içerisindeyiz. Yılda bir yapılan bu toplantıları bizler her 3 ayda bir yapıyoruz. farklı ilçelerde yapıyoruz dedi.

Toplantıdan sonra yemek ikramında bulunuldu.

Ayrıca Odamız Başkanı İsmail BULUR SASKİ Genel Müdürü Rüstem KELEŞ ile birebir yapmış olduğu görüşme de ; ilçemizde yapılan alt yapı çalışmalarından vatandaşın çok şikayetçi olduğunu ,çarşı merkezi ve mahallelerin çamur ve batak içerisinde olduğunu, çalışmaları yapan ekiplerin denetimsiz olduklarını bildirdi. Vatandaşın artık çamurlardan dolayı patlama noktasına geldiğini ve her geçen gün daha da kötüye gittiği hususunda bilgi verdi.

SASKİ Genel Müdürü Rüstem KELEŞ Odamız Başkanı İsmail BULUR'dan almış olduğu bu şikayetler hususunda çalışmaların daha iyi olması için denetimlerin arttırılacağı hususunda sözlerini dile getirdi.


images/sesob_17.jpg

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...