Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

KASAP ESNAFLARIMIZ İLE SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ TOÇOĞLU İLE GÖRÜŞME
Çarşamba, 09 Mart 2016 07:59

Sakarya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan öncülüğünde; Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Bulur, Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Günay, Taraklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerafettin Nevzat Akay ve Alifuatpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Duray Ölmez ve Geyve, Pamukova, Taraklı ve Alifuatpaşalı 20'den fazla kasap esnafı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başta mezbahanelerin açılması sorunu olmak üzere kasap esnaflarının yaşadığı sıkıntı ve sorunların masaya yatırıldığı görüşmelerde Başkan Toçoğlu Geyve ve Pamukova'ya birer mezbahane kurulmasının sözünü verdi.

Yaklaşık 1'er milyondan 2 milyon Türk Lirasına mal olacak mezbahanelerin kurulması için gerekli prosedür ve  hazırlık yazısının İl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce incelenmek ve onaylanmak üzere başvuruda bulunulacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Geyve, Taraklı, Pamukova ve Alifuatpaşa'da kasap esnaflarımızın uzun süredir yaşadığı sıkıntı ve sorunları gidermek için Geyve ve Pamukova'ya birer mezbahane kurulması için gelen heyete söz verdi.


 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...