Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

ESNAF VE SANATKARLARIMIZIN DİKKATİNE
Salı, 03 Mayıs 2016 11:09

4207 sayılı kanun gereği kapalı alanlarda içilmesi yasaklanan tütün ve tütün ürünlerinin tüketilmesine dönük Sakarya Valiliği kontrolleri sıkılaştırıyor. Bu bağlamda Odamız, Geyveli esnafları bilgilendirmek ve toplu halk sağlığını korumak için bastırdığımız 50x70 cm yasal ebatlardaki "Sigara İçilmez" afişlerini ücretsiz dağıtmaya devam ediyoruz.

Odamız Başkanı İsmail Bulur: "Valiliğimiz, son günlerde kapalı alanlarda tütün ve tütün mamüllerinin tüketimi yasağına uyulmadğını ve bu yönde şikayetlerin arttığına vurgu yaparak, kanun gereği atılması gereken adımların atılması ve uymayanların cezalandırılması hususunda yeni çalışma içerisinde. Biz de Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak, Geyveli esnaflarımızı bilgilendirmek ve yardımcı olmak için 50x70 cm yasal ebatlarındaki "Sigara İçilmez" afişlerini bastırarak ücretsiz dağıtıyoruz. Kanun gereği afişi asmayana 2 bin lira cezanın verileceğini hatırlatarak esnafımızın mağdur olmaması için afişlerimizi ücretsiz dağıtıyoruz" dedi.

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...