Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

AHİLİK KÜLTÜR HAFTASI KUTLAMALARI
Perşembe, 26 Mayıs 2016 08:24

Ahilik Kültür Haftası etkinlikleri 23 Mayıs 2016 tarihinde Sakarya Kent Meydanında çelenk sunumu ile başladı. Daha sonra program Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Hizmet binasında yapıldı.

Programda yılın başarılı esnaf ve sanatkarları çerçevesinde Geyve ve Alifuatpaşa esnaflarımızdan Adem KILIÇ, Asım TAŞ, Bayram TURAN, Şenol YÜKSEL, Nurettin BESEN ve Ömer ALKAN'a onur belgesi verildi.

Programın sonunda ise Yılın Ahisi seçilen  Sakarya Şekerciler ve Pastacılar Odası Başkanı Halil Yaman için ŞED Kuşatma Töreni yapıldı. Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve SESOB Başkanı Hasan Alişan, yılın Ahisi Halil Yaman'a kaftan giydirilerek, Ahilik plaketi verildi.

ŞED Kuşatma töreninin ardından tüm katılımcılara Ahilik Plavı ikramında bulunuldu. Ahilik Plavı'nı, kazanların başına geçen Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SESOB Başkanı Hasan Alişan ve yılın Ahisi Halil Yaman birlikte dağıttı.

 

 

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...