Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

2017 YILI KOSGEB SIFIR FAİZSİZ İŞLETME KREDİSİ DESTEĞİ BAŞVURULARI
Pazartesi, 13 Şubat 2017 10:57

KOSGEB’in sıfır faizli işletme kredisi faiz desteğine ilişkin Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonunun 21 sayılı genelgesinde yeni başvuru yapacak olan KOBİ’lerin KOSGEB veri tabanına kayıt olmaları ve onaylı KOBİ Beyannamelerinin olmasının gerektiği hususu bildirilmişti.

Uygulamada kredi faiz desteğine başvuru öncesinde KOSGEB veri tabanına kayıt olma şartı aranmayacak, KOSGEB veri tabanına kayıtlı olmayan işletmelerin  kredi faiz desteğine hak kazanmaları durumunda, kredi kullanımından önce KOSGEB veri tabanına kayıt olma ve onaylı KOBİ beyannamelerini oluşturmaları gerekecektir.

Dolayısıyla kredi faiz desteği için yapılacak yeni başvurularda veri tabanına kayıt ve onaylı KOBİ Beyannamesini oluşturma şartı aranmayacak, doğrudan 20 Şubat 2017 tarihine kadar “sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr” internet adresi üzerinden başvuru yapılacaktır.

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...