Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı

Sanayi Sicil Belgesi
Cuma, 18 Ağustos 2017 11:12

1 Temmuz 2017 Tarihli ve 30111 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 7033 sayılı "Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" ile değişik 6948 sayılı "Sanayi Sicil Kanunu'nun 2. Maddesinde ; Sanayi İşletmeleri üretim faaliyetine başlamadan önce sanayi siciline kaydolduğuna dair yazı işyeri açma ve çalışma ruhsatı veren idareler tarafından aranır." Hükmü yer almaktadır.

Söz konusu sanayi sicil ön kayıt işleminin Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın resmi web sitesi üzerinden ( Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir ) yapılması için çalışmalar devam etmekte olup,elektronik sistem devreye girinceye kadar sanayi sicil ön kayıt yazısı almak isteyen sanayicilerin İl Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Başkandan Mesaj


Değerli ziyaretçiler Geyve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Web sitemize hoş geldiniz.

25 Eylül 2021'de kaybettiğimiz odamızın efsane başkanı İsmail Bulur ağabeyimizi rahmet ve minnetle anarak; onun çizgisinde, yapmış olduğu görevi hız kesmeden devam ettireceğiz.

Devamı...